Pozdrowienia dla kolegi spotkanego przy Szpitalu Praskim przy swojej OII dnia dzisiejszego.
Łożysko tył...WRC
Zwiń
X
-
Łożysko tył...WRC
Wiem wiem, temat wycia łożyska wielokrotnie wałkowany. Ja mam jednak tylko takie malutkie pytanko. Czy ktoś już to wymieniał i czy to jest skomplikowana robótka bo nie wiem czy samemu sie zabierać czy pojechać na serwis?
[ Dodano: Pon 16 Lip, 07 09:49 ]
Aha... coś mi się przypomniało. Jakiej firmy najlepiej kupić to łożysko :szeroki_usmiech:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
-
-
Zamieszczone przez zefirstormŁożyska dobre robi SKF - chyba
Zamieszczone przez zefirstorma jak niemasz klucza dynamometrycznego i nie wiesz jakim momentem dokręcić to sie za to nie bierz
pozdrawiam:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez deespei już... hu bombki strzelił... trzeba bulić za wymianę... chyba ze ktoś ma pożyczyć[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
deespe, bujnij się do kolbuszki - firma WALOR. są dystrybutorem SKF - ( w sumie masz na przeciwko waloru hurtownię przyfabryczną skf- ale zapomnij żebyś tam kupił 1 szt.). mają tam też inne zamieniki np. FAG ( też dobre). raczej nie daj się skusić na jakieś ctx, czy inne takie made in HGW. popytaj u nich od razu ile skubną za wymianę - może się okazać, że nie będzie ci si ę opłacać brudzić rąk.
Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra.masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
-
a było by cosik takiego??: http://allegro.pl/item211878068_lozy...a3_toledo.html:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76na maxa z wyczuciem dokręczasz.
metoda sprawdzona wielokrotnie, myślę że jak się mercedesy i bmw nie obraziły do Skoda też się nie obrazi.
pozdr.
Komentarz
-
-
dzisiaj. zrobiłem zakupakurat trafiłem na faga u moich ziomali. jeszcze z upustem wiec zakup udany. W najbliższym czasie polecę żeby mi założyli.. wołają pięć dyszek ale mam gwarancję na rok wiec wolę wydać niż coś spieprzyć... Dzięki chłopaki za pomoc
pozdro:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
Komentarz